Reactie plaatsen

Reacties

Sarah Jane
2 maanden geleden

Ik gebruik nu een tijdje de foot balm. Het is zachte verwenning voor mijn voetjes, geen droge hielen meer. Nu heb ik ook de body balm wat echt prettig is voor een droge huid. Nadat het ingetrokken is, voelt mijn huid nog steeds zacht en gehydrateerd. Denk niet meer dat ik een andere bodylotion ga gebruiken.

Monique Lopes
2 jaar geleden

Ohja, naast de voetencreme heb ik ook die rode Heat Up. Deze gebruik ik bij vermoeide benen en voeten en uiteraard bij spierpijn. Heerlijk zacht, ruikt goed en sneert goed uit. Wederom bedankt. Xx

Louise Albertus
4 jaar geleden

Lieve Irene
Vorig jaar 2019 heb ik voor kerst mijn eerste potje love for feet gehad. Ik had nooit verwacht dat mijn voeten zo heerlijk zacht zouden worden gezien ik van alles heb geprobeerd door het vele lopen van mijn vak! Het heeft mij geholpen heerlijk zachte voeten te krijgen. Maar mijn ouders die hebben er nog veel meer aan! Mijn moeder is nu klant bij Irene en wat zijn we dankbaar dat haar voeten zo goed verzorgd worden zeker i.v.m haar diabetes. En als dat nog niet alles is staat ze je altijd liefdevol te woord!
We love, love for feet ♥️

Cheyenne
4 jaar geleden

Beste Irene,
Ik ben super blij met de bestelling. Dit is nu al inmiddels mijn 2e pot...mijn hele gezin maakt er gebruik van en ze zijn er allemaal stuk voor stuk positief over. Er ging iets mis met de bestelling en voor ik dacht kreeg ik alweer een nieuwe track & tracé code. Irene bedankt voor je goeie service ❤️

Vanessa
4 jaar geleden

Beste allemaal,
Ik Heb de crème van irene besteld uit nieuwsgierigheid en ik moet zeggen,there is no better footbalm out there. Je krijgt waar voor je euro's en voor mij is het een weldaad voor mijn voeten en benen,kortom het hele lichaam.dit product moet officieel erkend worden en door meerdere salons gebruikt worden.hopelijk is irene daarmee bezig.poezelzachte-vrij- van-eelt-voeten heb ik eraan overgehouden.gaat u zo door Misi irene,met het creëren van deze hemelse producten.ik ben wachtende op een soortgelijke lippenbalsem.gebruik die footbalm trouwens ook voor de lippen. Best of luck and keep doing What you do best....making our feet and soul happy

Stan
4 jaar geleden

Sjeetje ik ken deze tovenares al "eeuwen" en sinds enige tijd verzorgd zij mijn voeten (en daardoor mijn hele lijf eigenlijk). Ik ben erg tevreden en ben heel blij dat ik bij jou terecht ben gekomen na mijn lange zoektocht. Met zo een goede pedicure besef je na elke behandeling weer hoe belangrijk goede voetverzorging is voor je lichaam! Topper dankjewel! Enne see you soon again.

Maura
4 jaar geleden

Irene is gewoon fantastisch first of all!
En haar voetenbalsem is tha bomb! Ik ben er heel zuinig op het doet zijn werk, het is vegan en natuurlijk! En het ruikt heerlijk!
Irene is the best, period!

TJ
4 jaar geleden

Heerlijke crème die mijn droge voeten zacht en verzorgd houdt. Pluspunt is de fijne geur: het is net alsof je in een luxe sauna bent :).

Bianca
4 jaar geleden

Na positieve recensies gelezen te hebben een pot besteld.
Pakket was meteen de volgende dag binnen. Goed verpakt.

Bij het open maken van de pot, een heerlijke geur.
Ik gebruik de balsem nu iets meer dan een week en ben zeer tevreden. Mijn voeten waren vooral droog en dat probleem is nu al opgelost. Ook heb ik 1 schimmelnagel en het lijkt erop dat deze nu minder wordt. Zeer tevreden dus!

Ook heb ik het gebruikt voor mijn voorhoofd, ik heb hier een droge plek en ook dit lijkt nu minder te worden.
Al met al ik ben fan en zal zeker blijven bestellen!

Whitney
4 jaar geleden

De voetencream van Irene is geweldig voor mijn hele lichaam!! Mijn droge huid geniet! Geen strechmarks tijdens mijn zwangerschap.

Lieve Irene dank je wel, want ik heb gezocht naar goede producten, maar ik heb dankzij jou eindelijk een goed product wat voor mijn lichaam werkt!