Reactie plaatsen

Reacties

Cheyenne
4 maanden geleden

Beste Irene,
Ik ben super blij met de bestelling. Dit is nu al inmiddels mijn 2e pot...mijn hele gezin maakt er gebruik van en ze zijn er allemaal stuk voor stuk positief over. Er ging iets mis met de bestelling en voor ik dacht kreeg ik alweer een nieuwe track & tracé code. Irene bedankt voor je goeie service ❤️

Vanessa
5 maanden geleden

Beste allemaal,
Ik Heb de crème van irene besteld uit nieuwsgierigheid en ik moet zeggen,there is no better footbalm out there. Je krijgt waar voor je euro's en voor mij is het een weldaad voor mijn voeten en benen,kortom het hele lichaam.dit product moet officieel erkend worden en door meerdere salons gebruikt worden.hopelijk is irene daarmee bezig.poezelzachte-vrij- van-eelt-voeten heb ik eraan overgehouden.gaat u zo door Misi irene,met het creëren van deze hemelse producten.ik ben wachtende op een soortgelijke lippenbalsem.gebruik die footbalm trouwens ook voor de lippen. Best of luck and keep doing What you do best....making our feet and soul happy

Stan
5 maanden geleden

Sjeetje ik ken deze tovenares al "eeuwen" en sinds enige tijd verzorgd zij mijn voeten (en daardoor mijn hele lijf eigenlijk). Ik ben erg tevreden en ben heel blij dat ik bij jou terecht ben gekomen na mijn lange zoektocht. Met zo een goede pedicure besef je na elke behandeling weer hoe belangrijk goede voetverzorging is voor je lichaam! Topper dankjewel! Enne see you soon again.

Maura
5 maanden geleden

Irene is gewoon fantastisch first of all!
En haar voetenbalsem is tha bomb! Ik ben er heel zuinig op het doet zijn werk, het is vegan en natuurlijk! En het ruikt heerlijk!
Irene is the best, period!

TJ
5 maanden geleden

Heerlijke crème die mijn droge voeten zacht en verzorgd houdt. Pluspunt is de fijne geur: het is net alsof je in een luxe sauna bent :).

Bianca
6 maanden geleden

Na positieve recensies gelezen te hebben een pot besteld.
Pakket was meteen de volgende dag binnen. Goed verpakt.

Bij het open maken van de pot, een heerlijke geur.
Ik gebruik de balsem nu iets meer dan een week en ben zeer tevreden. Mijn voeten waren vooral droog en dat probleem is nu al opgelost. Ook heb ik 1 schimmelnagel en het lijkt erop dat deze nu minder wordt. Zeer tevreden dus!

Ook heb ik het gebruikt voor mijn voorhoofd, ik heb hier een droge plek en ook dit lijkt nu minder te worden.
Al met al ik ben fan en zal zeker blijven bestellen!

Whitney
6 maanden geleden

De voetencream van Irene is geweldig voor mijn hele lichaam!! Mijn droge huid geniet! Geen strechmarks tijdens mijn zwangerschap.

Lieve Irene dank je wel, want ik heb gezocht naar goede producten, maar ik heb dankzij jou eindelijk een goed product wat voor mijn lichaam werkt!

Jenny Netten
6 maanden geleden

Irene is een geweldige voet pedicure , 5 jaar kom ik met plezier bij haar , doordat mijn eelt bijna niet zichtbaar is Op de bal onder voet, en de hiel daar in tegen op scheurpapier lijkt . Haar voet crème zorg er voor dat je voeten soepel en zacht blijven . Dankbaar ze is mijn voeten angel

Jane
6 maanden geleden

Ik gebruik de voetcréme nu al 2jaar en het bevalt prima. Het geeft rust en frisheid aan mijn voeten!

Debhora
6 maanden geleden

Gebruik de voetenbalm nu al enige maanden and I love it!
Heb al jaren last van rare blaasjes op mijn voeten. Verschillende artsen gezien en zalfjes gehad.. maar hielp allemaal niet. Door deze balm heb ik er nog nauwelijks last van en als er eentje komt opzetten, droogt het heel snel uit.
Tevens heb ik hele zachte voeten en veel minder last van eelt.
Super tevreden met dit product en zal het zeker blijven bestellen😍